30-dnevna politika vračil in vračil

1. Uvod

1.1 Razumemo, da nam boste občasno želeli vrniti izdelek.

1.2 To politiko smo ustvarili, da vam omogočimo, da nam izdelke vrnete v ustreznih okoliščinah.

1.3 Ta politika velja za vse naše stranke, ne glede na njihovo geografsko lokacijo.

1.4 Ta politika velja za vsa naročila, oddana prek naše spletne strani.

1.5 Ta dokument ne vpliva na zakonske pravice, ki jih imate kot potrošnik (kot so pravice v skladu z uredbami o potrošniških pogodbah (informacije, preklic in dodatni stroški) 2013 ali Zakonom o pravicah potrošnikov 2015).

2. Vrnitev

2.1 Če nimate druge zakonske pravice, da vrnete izdelek in prejmete vračilo ali zamenjavo, boste kljub temu upravičeni, da nam izdelek vrnete in prejmete vračilo v skladu s to politiko, če:

(a) vrnjeni izdelek prejmemo v 30 dneh po datumu, ko vam je bil izdelek odposlan. Naša politika vračil in vračil traja 30 dni. Če je od vašega nakupa minilo 30 dni, vam ne moremo ponuditi nobenega vračila ali zamenjave. Čas vračila se lahko v nekaterih okoliščinah podaljša, na primer v oddaljenih državah;

(b) Vrnjeni izdelek je neuporabljen, nepreizkušen v originalni neodprti ali nepoškodovani embalaži (z nepoškodovanim pečatom ali skrčljivo folijo), s še vedno pritrjenimi nalepkami in sicer v stanju, ki nam omogoča, da izdelek prodamo kot novega. Če želite izpolnjevati pogoje za vrnitev, mora biti vaš izdelek neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli.

(c) ravnate v skladu s postopkom, določenim v tej politiki v zvezi z vračilom izdelka; in

(d) nobena od izključitev, določenih v tem pravilniku, ne velja.

3. Postopek vračila

3.1 Če želite izkoristiti svoje pravice v skladu s tem pravilnikom, se morate obrniti na nas, da pridobite številko pooblastila za vračilo, nato pa na izdelek prilepiti spremno opombo z navedbo te številke. Izpolnite ta dokument, ga podpišite in nam ga pošljite preko kontaktni formular ali po e-pošti.
- Prenesite (.pdf) obrazec za 30-dnevno garancijo za vračilo denarja

3.2   V skladu z našim pravilnikom o vračilu vam bomo zagotovili lokacijo za vračilo izdelka. Obvestili vas bomo, kam morate odnesti popolnoma zapakiran izdelek. Običajno je ta lokacija najbližji obrat DPD ali DHL vašemu naslovu.

3.3 Sami boste odgovorni za plačilo stroškov pošiljanja za vračilo vašega predmeta. Stroški pošiljanja so nevračljivi in ​​znašajo od 60 EUR do 200 EUR, odvisno od vaše geografske lokacije. Če prejmete vračilo, se stroški vračila odštejejo od vašega vračila.

4. Nadomestila

4.1 Povrnili vam bomo ceno, ki ste nam jo plačali za kateri koli izdelek, ki ste ga pravilno vrnili v skladu s to politiko. Ko bo vaše vračilo prejeto in pregledano, vam bomo poslali e-poštno sporočilo, da vas bomo obvestili, da smo prejeli vaš vrnjeni izdelek. Prav tako vas bomo obvestili o odobritvi ali zavrnitvi vašega vračila. Če ste odobreni, bo vaše vračilo obdelano, kredit pa bo samodejno pripisan vaši kreditni kartici ali prvotnemu načinu plačila v roku 30 dni.

4.2 Ne bomo vam vrnili prvotnih stroškov dostave v zvezi z vrnjenim izdelkom.

4.3 Ne bomo vam povrnili stroškov, ki bi nastali z vračilom izdelka.

4.4 Običajno bomo denar, ki ste ga prejeli od vas, vrnili na enak način, ki ste ga prvotno uporabili za plačilo nakupa.

4.5 Vračilo kupnine bomo obdelali v najkrajšem možnem času in v vsakem primeru v 30 dneh po dnevu, ko prejmemo vaš vrnjen izdelek.

5. Pozna ali manjkajoča povračila

5.1 Če smo vaše vračilo z vračilom odobrili in ga niste prejeli v 30 dneh, ne odpirajte plačilnega spora, saj lahko to povzroči dodatno zamudo. Namesto tega sledite tem korakom:

(a) Najprej znova preverite svoj bančni račun ali račun Paypal.;

(b) nato se obrnite na izdajatelja vaše kreditne kartice; lahko traja nekaj časa, preden bo vaše vračilo uradno objavljeno,

(c) Nato se obrnite na svojo banko. Pogosto traja nekaj časa za obdelavo, preden je vračilo objavljeno.

(d) Če ste storili vse to in še vedno niste prejeli povračila, se obrnite na nas.

6. Nepravilna vračila

6.1 Če izdelek vrnete v nasprotju s to politiko in nimate nobene druge zakonske pravice do vračila ali zamenjave za ta izdelek:

(a) ne bomo vrnili kupnine ali zamenjali izdelka;

(b) vrnjeni izdelek lahko obdržimo, dokler nam ne plačate dodatnega zneska, ki ga lahko zaračunamo za ponovno dostavo vrnjenega izdelka; in

(c) če ne prejmemo plačila takega dodatnega zneska v 14 dneh po izdaji zahtevka za plačilo, lahko vrnjeni izdelek uničimo ali kako drugače razpolagamo po lastni presoji brez kakršne koli odgovornosti do vas.

7. Naši podatki

7.1   
Gtwo Group Limited
RM 7B Ena prestolnica 18
Luard Road Wanchai HK
Hong Kong 999077

7.3 Lahko nas kontaktirate:

(a) po pošti na zgoraj navedeni poštni naslov;

(b) z uporabo našega kontaktni obrazec spletne straniAli

(c) po elektronski pošti z uporabo e-poštnega naslova, objavljenega na naši spletni strani.

ENGWE Spletna trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica