Litij-ionska baterija 19.2 Ah za C20 Pro in C20

Dodaj svoje mnenje

459

Sprostite moč z litij-ionsko baterijo 19.2 Ah za C20 Pro Experience Extended Rides z visoko zmogljivo baterijo 36 V 19.2 Ah.

KODA IZDELKA: 40038 Kategorija:

Engwe Baterija 19.2 Ah je izključno združljiva s C20 Pro in C20

Predstavljamo Engwe 19.2 Ah baterija – revolucionarni vir energije za električna kolesa, ki je pripravljen na novo opredeliti vašo izkušnjo e-kolesarjenja. S svojo napredno tehnologijo in impresivno kapaciteto 19.2 Ah ta baterija obljublja neprekosljivo zmogljivost in zanesljivost ter zagotavlja razširjen doseg za brezhibne vožnje na dolge razdalje. Poleg tega njegova lahka in poenostavljena zasnova zagotavlja enostavno namestitev in rokovanje, zaradi česar je popoln tako za mestno vožnjo kot tudi za avanture izven cest.

Življenjska doba baterije

Sprostite polni potencial svojega e-kolesa s C20 Pro–an enginezmogljiv 36 V 19.2 Ah litij-ionski napajalnik, ki zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo. Poleg tega izkusite hiter čas polnjenja približno 6–7 ur, kar vam omogoča, da preživite več časa na poti in manj časa čakate.

Optimalna razdalja vožnje

Uživajte v svobodi nadaljnjega raziskovanja z vsako vožnjo, saj C20 Pro z enim tovorom prevozi idealno razdaljo vožnje 60 km. Engwe 19.2Ah baterija in ključi so premišljeno priloženi za vaše udobje (polnilnik ni priložen).

Varnost in varstvo okolja

Vaša varnost je najpomembnejša. The Engwe Baterija C20 Pro 19.2 Ah je izdelana iz visokokakovostnih celic in robustne integrirane zaščitne plošče, ki nudi zaščito pred prenapolnjenostjo, prekomerno izpraznitvijo, preobremenitvijo in kratkim stikom. Poleg tega bodite prepričani, da ste s to dobro zasnovano baterijo v dobrih rokah.

Popoln dizajn

Izkusite sestavljanje in razstavljanje brez težav z lahko zasnovo, ki je preprosta za uporabo. Poleg tega je baterijo, skrito znotraj okvirja, mogoče brez truda zakleniti, odstraniti in polniti, ko vam ustreza – doma ali v pisarni.

parametri

 • Polnilna baterija: litij-ionska
 • Namestitev: okvir
 • Teža: 5 kg
 • Kapaciteta: 19.2Ah baterija
 • Napetost: 36 V
 • Velikost: 42cm x 11.3cm x 6cm
 • Vsebina seta: baterija, 2x ključa

pozornost

Baterija za električno kolo je združljiva izključno s C20 Pro

 1. Pravilen protokol polnjenja: Polnjenje je končano, ko rdeča lučka ugasne in zasveti zelena lučka.
 2. Izogibajte se prekomernemu praznjenju: zaščitite svojo naložbo – prekomerno praznjenje baterije lahko povzroči resno škodo. Naj bo napetost praznjenja ves čas nad 34 V, da zaščitite zdravje vaše baterije.
 3. Pred uporabo: Garancija za optimalno delovanje – Med shranjevanjem in transportom lahko pride do rahle izgube električnega naboja. Za najboljše rezultate napolnite baterijo pred uporabo, da zagotovite največjo učinkovitost.

Naročite litij-ionsko baterijo 19.2 za C20 Pro

Mnenja uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napišite mnenje

Obstaja še ni komentarja.

Bodite prvi in ​​ocenite “Litij-ionska baterija 19.2 Ah za C20 Pro in C20”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

459

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo ta izdelek na zalogi?

Dodaj na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 5
Dodaj za primerjavo
Litij-ionska baterija 19.2 Ah za C20 Pro in C20
Litij-ionska baterija 19.2 Ah za C20 Pro in C20

459

napaka:
ENGWE Spletna trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Primerjajte elemente
 • Skupaj (0)
primerjaj cene
6
Košarica