ENGWE® Pooblaščeni distributer za Slovenijo. Engwe Trgovina vas pozdravlja. ♡

Litij-ionska 16Ah baterija za Engine Pro (Različica 16 Ah) ali Ep-2 Pro(Različica 13 Ah)

Dodaj svoje mnenje

459

Sprostite moč s 16 Ah litij-ionsko baterijo za Engine Pro ali Ep-2 Pro. Izkusite daljše vožnje z visokozmogljivo baterijo 48 V, 16 Ah.

KODA IZDELKA: 40033 Kategorija:

Engwe Baterija 16 Ah je izključno združljiva z modeli električnih koles EP-2 PRO različice 13 Ah in ENGINR PRO različice 16 Ah.

Predstavljamo Engwe 16 Ah baterija – revolucionarni vir energije za električna kolesa, ki je pripravljen na novo opredeliti vašo izkušnjo e-kolesarjenja. S svojo napredno tehnologijo in impresivno kapaciteto 16 Ah ta baterija obljublja neprekosljivo zmogljivost in zanesljivost ter zagotavlja razširjen doseg za brezhibne vožnje na dolge razdalje. Poleg tega njegova lahka in poenostavljena zasnova zagotavlja enostavno namestitev in rokovanje, zaradi česar je popoln tako za mestno vožnjo kot tudi za avanture izven cest.

Življenjska doba baterije

Izkoristite polni potencial svojega e-kolesa z Engwe EP-2 Pro/ Engine Pro 16Ah baterija – an enginezmogljiv 48 V 16 Ah litij-ionski napajalnik, ki zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo. Poleg tega izkusite hiter čas polnjenja približno 5–6 ur, kar vam omogoča, da preživite več časa na poti in manj časa čakate.

Optimalna razdalja vožnje

Uživajte v svobodi nadaljnjega raziskovanja z vsako vožnjo, saj EP-2 Pro/ Engine Pro pokriva idealno razdaljo vožnje 30-50 km z enim tovorom. Engwe 16Ah baterija in ključi so premišljeno priloženi za vaše udobje (polnilnik ni priložen).

Varnost in varstvo okolja

Vaša varnost je najpomembnejša. The Engwe EP-2 Pro/ Engine Pro Baterija 16 Ah je izdelana iz visokokakovostnih celic in robustne integrirane zaščitne plošče, ki nudi zaščito pred prenapolnjenostjo, prekomerno izpraznitvijo, preobremenitvijo in kratkim stikom. Poleg tega bodite prepričani, da ste s to dobro zasnovano baterijo v dobrih rokah.

Popoln dizajn

Izkusite sestavljanje in razstavljanje brez težav z lahko zasnovo, ki je preprosta za uporabo. Poleg tega je baterijo, skrito znotraj okvirja, mogoče brez truda zakleniti, odstraniti in polniti, ko vam ustreza – doma ali v pisarni.

parametri

 • Polnilna baterija: litij-ionska
 • Namestitev: okvir
 • Teža: 5 kg
 • Kapaciteta: 16Ah baterija
 • Napetost: 48 V
 • Velikost: 42cm x 11.3cm x 6cm
 • Vsebina seta: baterija, 2x ključa

pozornost

Baterija za električno kolo je izključno združljiva z modeloma električnih koles EP-2 PRO 13Ah različice in ENGINR PRO 16Ah različice.

 1. Ustrezen protokol polnjenja: Da zagotovite vrhunsko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, nemudoma napolnite baterijo vašega e-kolesa s priporočeno napetostjo 54.6 V. Polnjenje je končano, ko rdeča lučka ugasne in zasveti zelena lučka.
 2. Izogibajte se prekomernemu praznjenju: zaščitite svojo naložbo – prekomerno praznjenje baterije lahko povzroči resno škodo. Naj bo napetost praznjenja ves čas nad 39 V, da zaščitite zdravje vaše baterije.
 3. Pred uporabo: Garancija za optimalno delovanje – Med shranjevanjem in transportom lahko pride do rahle izgube električnega naboja. Za najboljše rezultate napolnite baterijo pred uporabo, da zagotovite največjo učinkovitost.

Naročite litij-ionsko baterijo 16 Ah za Engine Pro (Različica 16 Ah) ali Ep-2 Pro(Različica 13 Ah)

Mnenja uporabnikov

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napišite mnenje

Obstaja še ni komentarja.

Bodite prvi in ​​ocenite “Litij-ionska 16Ah baterija za Engine Pro (Različica 16 Ah) ali Ep-2 Pro(Različica 13 Ah)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

459

Dodaj na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 20
Dodaj za primerjavo
Litij-ionska 16Ah baterija za Engine Pro (Različica 16 Ah) ali Ep-2 Pro(Različica 13 Ah)
Litij-ionska 16Ah baterija za Engine Pro (Različica 16 Ah) ali Ep-2 Pro(Različica 13 Ah)
napaka: Ups! Brez kraje. Kontaktirajte nas za dovoljenje.
ENGWE Spletna trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Primerjajte elemente
 • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica