Predstavljeno! - 5%

ENGWE EP-2 PRO

(117 Mnenja strank)

Prvotna cena je bila: 1.049 €.Trenutna cena je: 999€.

(-5%)
Izdelek je ocenjen kot #8 v kategoriji Električna kolesa

Engwe EP-2 Pro: Predvidoma na zalogi do sredine junija.

EP-2 PRO Premium Najbolj prodajano električno kolo avtorja Engwe®. Presenetil je kolesarski svet s cenovno dostopnimi in visoko zmogljivimi funkcijami. To kolo, opremljeno z debelimi pnevmatikami, 750 W motorjem, prestavno ročico Shimano, zložljivim mehanizmom, lahkimi materiali, zadnjim nosilcem, LCD zaslonom in dvojnimi kolutnimi zavorami, je narejeno za zelo zahtevne uporabnike. Vse to in še več, ob upoštevanju super prijaznih cen.

ENGWE EP-2 PRO Zmagovalno električno kolo Fat-Tire 750 W za vse terene🏆

Engwe Vrhunsko električno kolo EP-2 Pro je morda najnaprednejše električno vozilo v svojem cenovnem razredu. Hitro je postalo eno najbolje prodajanih nizkocenovnih e-koles v Evropi s stotinami pozitivnih povratnih informacij in ocenami s petimi zvezdicami.

Poln je vrhunskih funkcij za e-kolesarjenje. V prvi vrsti dodatna moč, hitrost in doseg prihajajo iz nadgrajenega 750 W motorja in njegove zamenljive baterije 13 Ah. Sprednji amortizerji skupaj s slavnimi 20 x 4-inch debele pnevmatike poskrbijo, da je vožnja vedno super udobna na vseh terenih, vključno s snegom, plažo in drugimi brezpotji. To je tudi razlog, zakaj se kolo počuti stabilno in varno pri vožnji pri visokih hitrostih 35 ali 45 km/h. To še ni vse! Nadaljujte z branjem, da zagotovite, da boste ujeli vse dodatne funkcije in prednosti tega odličnega priljubljenega električnega kolesa.

Engwe EP-2 PRO Glavne lastnosti in prednosti-

 • Brezkrtačni 750 W motor ponuja pravo moč pri pospeševanju, plezanju v klanec in visoko končno hitrost 45 KM/H.
 • Zamenljiva baterija 48V13Ah omogoča velike dosege do 50 km (električni način). Kupite dodatno baterijo!
 • 20 x 4-inch Maščobne pnevmatike poskrbijo za stabilno in varno vožnjo, hkrati pa absorbirajo udarce zaradi neravnega terena.
 • Napredni LCD zaslon prikazuje vse osnovne informacije, kot so hitrost, način, raven baterije, razdalja in nastavitve parametrov.
 • Sprednje in zadnje mehanske disk zavore vam omogočajo varno okvaro na kratkih razdaljah.
 • Napredni sprednji blažilniki pomagajo izboljšati udobje med vožnjo z blaženjem udarcev izven brezpotja.
 • Zložljivi okvir iz aluminijeve zlitine ohranja svojo lahkost in močno vzdržljivost z možnostjo zlaganja.
 • Sprednje in zadnje LED luči osvetlite cesto ponoči in tako zagotovite dobro vidnost.
 • Zadnji nosilec za kolo omogoča namestitev tovora, prenašanje velika Engwe torbe, ali rezervne baterije za dodaten doseg.
 • 7-stopenjski original Shimano® Shifter se uporablja za prestavljanje od 1 do XNUMX, odvisno od potreb.
 • Tempomat je način za zaklepanje vaše hitrosti, poleg tega pa za nadzor hitrosti s palcem za plin ali s sistemom za pomoč pri zaznavanju.
 • Privlačen dizajn

Nadgrajen 750 W brezkrtačni motor z 900 W največje izhodne moči

Zadnje kolo ima vgrajen brezkrtačni motor pesta XingDa. Ta pred kratkim posodobljen 750-vatni brezkrtačni motor zagotavlja 850 – 900 vatov največje moči z zmožnostjo vzpenjanja po klancih 30°. Najvišja hitrost je 45 km/h z optimalnim dosegom 80 km zahvaljujoč zamenljivi litijevi bateriji 48v 13Ah.

20 x 4-inch Debele pnevmatike za plažo, sneg, terensko vožnjo in drugo

X 20 4 inch Engwe EP-2 Pro Fat Tire Snow Mountain

Debele pnevmatike 20 x 4-inch (Chaoyang ali CST) so zelo priporočljivi ali celo potrebni za hitra električna vozila. Takoj, ko električno kolo doseže hitrost nad 35 km/h, si zaželite debele pnevmatike za dodatno stabilnost in vašo osebno varnost. Zagotavljajo boljši oprijem s tlemi in absorbirajo vse udarce z neravnega terena skupaj z sprednji amortizerji. Priporočen tlak v pnevmatikah je 140 kpa.

Napreden LCD zaslon (8 x 5 cm) s tempomatom

Originalni prikazovalnik/krmilnik Yonglin vključuje indikator baterije, merilnik hitrosti, nastavitev prestav (od 1 do 5), kilometrino, nadzor luči in kode napak. Z naprednimi možnostmi lahko spremenite končne hitrosti in številne druge spremenljivke. Tempomat je funkcija, ki zaklene želeno hitrost v električnem načinu, kar vam omogoča, da uživate v panoramski vožnji.

Napredno vzmetenje – sprednji blažilnik

Napredno sprednje vzmetenje pomaga absorbirati vse udarce z neravnih cest ali terenov. Obstaja možnost zaklepanja vaših nastavitev za nastavitev sprednjega vzmetenja. To zagotavlja eno najbolj stabilnih in varnih voženj po vseh terenih v kombinaciji z velikimi pnevmatikami. Predvsem v primerjavi z električnimi kolesi z ozkimi gumami je vožnja veliko udobnejša.

Disk zavore – mehanske sprednje in zadnje zavore koles

Popolnoma nujno je imeti zavorno rešitev enake velikosti, ki ustreza moči motorja. Engwe EP-2 PRO je opremljen z mehanskim sprednjim in zadnjim zavornim sistemom s premerom diska 160 mm, ki prevzame nalogo zaustavitve 750 vatov surove moči. Iščete hidravlično oljno zavoro? Preveri Engwe Engine Pro.

Zložljiv okvir iz aluminijeve zlitine – 3-stopenjski sistem za enostavno zlaganje

Zložljivo zložljivo e-kolo Engwe EP-2 PROZložljiv okvir iz aluminijeve zlitine je mogoče zložiti v 3 korakih Sistem za enostavno zlaganje, pri čemer ohrani svojo popolno vzdržljivost in moč okvirja. Čeprav je okvir izjemno močan, je iz lahke aluminijeve zlitine in tehta samo 28.8 kg, kar je presenetljivo malo za e-kolo s tako visokimi specifikacijami. Čeprav gre za veliko in robustno kolo, ga lahko premikate po vsej državi, saj se prilega večini gospodarskih vozil.

Sprednji 48 V LED ambientalni žaromet in rdeča LED zadnja luč

Sprednji 48 V LED ambientalni žaromet in rdeča LED zadnja luč Engwe EP-2 Pro

O Engwe EP-2 PRO ima sprednji žaromet in zadnjo zadnjo luč, zaradi česar je voznik zelo viden v vseh pogojih vožnje za dodatno varnost. Prednja luč uporablja 48 V delovne napetosti z visoko zmogljivim LED čipom, ki osvetljuje do 20 kvadratnih metrov. Zadnja luč zagotavlja vidljivost iz vozil zadaj.

Več načinov vožnje z Engwe EP-2 PRO: Pedal Mode, Pedal Assist način, Način plina

Način pedala preprosto poganja pedala, brez motorične pomoči. Vklopljeno Način pomoči pri pedalu, poganjate pedala, a električna pomoč vam daje dodatno moč. Ohranjate naravni občutek vrtenja pedal, medtem ko zlahka dosežete dvojno hitrost in trojno razdaljo, ne da bi se utrudili. notri Način plina poganjanje pedal ni potrebno, saj nadzorujete hitrost z ročico za plin in uporabljate e-kolo bolj kot motocikel.

Nadzor hitrosti plina s sistemom polovičnega zasuka

Nadzor hitrosti plina s sistemom polovičnega zasuka Engwe EP-2 Pro

Vklopljen je nadzor hitrosti plina Engwe EP-2 PRO je enostaven za upravljanje in deluje zelo naravno, saj ima večina voznikov vsaj nekaj osnovnih izkušenj z motorji ali skuterji. Samo polovica ročaja je narejena tako, da se vrti, tako da lahko varno nadzorujete hitrost, medtem ko vaše zapestje hkrati udobno počiva. Lahko pa preklopite med načinom in uživate v samodejni pomoči pedala motorja, ne da bi se dotaknili plina.

Engwe EP-2 Pro z vzdržljivimi ročaji

Prestavna ročica Shimano 7 prestav Engwe EP-2 ProČeprav se to morda ne zdi pomembna lastnost, je vseeno izjemna prednost. Izkušeni kolesarji bodo vedeli, da vas lahko na koncu dolge kolesarske ture boli roka z rdečimi znaki držanja ali pa je lahko sproščena. Zato smo namestili enega najbolj priporočljivih in udobnih ročajev.

Dvojno pritrjen vzdržljiv nosilec za kolo Engwe EP-2 PRO

Zadnji nosilec za kolesa Cargo Aluminij in dvojno pritrjenVzdržljiv in močan zadnji nosilec Engine EP-2 PRO je neprimerljiv z večino drugih e-koles. Zaradi dodatne ojačitve nosilec lahko nosi do 50 kg tovora ali celo lažjo dodatno osebo. Dobro deluje z Engwe torbe za nosilce koles, ki lahko sprejme do 35 litrov in morda še dva akumulatorja za izjemno dolge vožnje. Kovinski blatnik je dvojno pritrjen pod zadnjim nosilcem.

Vrhunska kakovost z izjemno dostopnostjo in ugodno ceno!🏆

Engwe® je posvečen izdelavi najnaprednejših električnih koles z upoštevanjem najnovejših tehnik ter najvišjih standardov kakovosti in proizvodnje. Razumevanje, da dobro e-kolo ni vse, kar je pomembno, Engwe® je ustvaril model izjemno poceni cen. Svetujemo vam, da sami raziščete in primerjate Engwe® e-kolesa s konkurenčnimi modeli. Prepričani smo, da ne najdete drugih naprednih koles v tako dostopnem cenovnem razredu. Zmagovalec naprednega dizajna, zmagovalec cene! 🏆

Engwe EP-2 Pro vrhunske kakovosti

Engwe Paket EP-2 Pro vključuje

 1. EP-2 Pro e-kolo (75 % vnaprej sestavljeno)
 2. Ena zamenljiva litijeva baterija 48V13Ah
 3. Polnilec baterij
 4. Orodja za montažo
 5. Navodila za uporabo

Engwe Pogoji in pravilniki EP-2 Pro

9.5Strokovni rezultat

Engwe EP-2 Pro: Predvidoma na zalogi do sredine junija.

EP-2 PRO Premium Najbolj prodajano električno kolo avtorja Engwe®. Presenetil je kolesarski svet s cenovno dostopnimi in visoko zmogljivimi funkcijami. To kolo, opremljeno z debelimi pnevmatikami, 750 W motorjem, prestavno ročico Shimano, zložljivim mehanizmom, lahkimi materiali, zadnjim nosilcem, LCD zaslonom in dvojnimi kolutnimi zavorami, je narejeno za zelo zahtevne uporabnike. Vse to in še več, ob upoštevanju super prijaznih cen.
Podvozje
9.5

Tehnični podatki: ENGWE EP-2 PRO

Kapaciteta baterije (Ah)

13

Največja moč motorja (WATT)

750

Največja hitrost (KM/H)

40

Zavorni sistem

Mehanska zavora

Teža (KG)

28.8

Velikost kolesa (inch)

X 20 4.0

Engwe Barva
Prestave Shimano

Hitrost 7

Čas polnjenja (ura)

4.3

Obseg električnega načina (KM)

40 - 50

Največji doseg pedala (KM)

60 - 80

Največja obremenitev zadnjega nosilca (KG)

50

Dimenzije (cm)

X x 169 57 120

Zložene mere (cm)

X x 99 55 76

Višina sedeža (cm)

84 - 106

Višina krmila (cm)

118 - 130

Največja obremenitev (KG)

165

Primerna višina (cm)

160 - 210

Amortizer (spredaj)

Mehanski amortizer

Amortizer (zadnji)

/

Ocena vodotesnosti (IPX)

IP2

Sistem za rekuperacijo energije

/

certificiranje

CE, EN 15194, RoHS

Garancija (meseci)

12

Video: ENGWE EP-2 PRO

117 ocene za ENGWE EP-2 PRO

4.9 od 5
101
15
1
0
0
Napišite mnenje
Pokaži vse večina Koristne Najvišja ocena najnižja ocena
 1. purisima paulino -

  Vsi

  Bella.y cómoda

  pomoč(7) Neprijetno(3)To ste že glasovali
 2. Tiffany -

  Great service

  Svojo oceno spreminjam nazaj na 54 zvezdic, podpora za stranke je odlična. Poklicali so me in mi poslali dokumente, ki sem jih potreboval za odpravo težave. Ne vem, zakaj se je težava pojavila, vendar se je. Uživam v tem nakupu. Kupil sem to kolo in še nikoli nisem vozil e-kolesa. Zelo mi je všeč kolo, veliko večje je, kot sem mislil, in vozi približno 40 km/h. Težava, ki jo imam, je ta, da po prvem polnjenju baterije zaslon kolesa pravi, da ima ves čas polno baterijo, vendar vem, da je včasih tako. 

  pomoč(21) Neprijetno(12)To ste že glasovali
 3. lahko -

  Všeč mi je to kolo.

  To kolo je preseglo moja pričakovanja.

  pomoč(3) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 4. 556MR.lutz -

  Ali lahko dobim popust pri drugem nakupu?? Prvič sem skoraj kupil 2 kosa, vendar sem se odločil, da najprej testiram ... Zdaj potrebujem drugega, prosim Engwe mi lahko uporabite ceno kot paket ali mi dodate popust?

  pomoč(37) Neprijetno(33)To ste že glasovali
 5. olady2 -

  Imam nekaj slabega uma, ostalo pa je vse v redu

  pomoč(6) Neprijetno(4)To ste že glasovali
 6. Micael Montes -

  Kolo je super. Na lepi cesti in počasi sem prevozil 60 km in imam še nekaj baterije. Ampak to je bila zelo počasna vožnja. Ko grem hitro in ne vrtim pedal, je doseg manjši.

  pomoč(10) Neprijetno(4)To ste že glasovali
 7. Johan johhy2 -

  Rad bi spremenil barvo. Imam oranžno, a sem si premislil na črno in je še nisem uporabljal, originalno je še vedno zaprta, ok?

  pomoč(9) Neprijetno(17)To ste že glasovali
 8. SHERI CABINESS -

  To ni velik, ki leži v skladišču, rad je zunaj!

  Iz škatle je bil samo velik debel, nekaj ga ni moglo dovolj hitro spraviti iz škatle. Prišel 90% sestavljen prihranek na 100eur prihranek ker nisem dobil profesionalne montaže. Lepi kovinski blatniki, kakovostne gume, na splošno res solidno kolo. PAS je odličen za premikanje po teh dolgih ulicah. Običajno vozim 20 kmh R/T v službo in iz nje, samo zelo hitro dušim odličen stroj ... Poskušal sem kupiti drugega, bil je razprodan! 

  pomoč(7) Neprijetno(2)To ste že glasovali
 9. chris -

  Odlično kolo!

  Kolo je zabavno voziti in se z lahkoto povzpnete v hribe. Zloži se tako, da se prilega velikemu prtljažniku SUV (moj BMW X3). Odličen izdelek.

  pomoč(5) Neprijetno(3)To ste že glasovali
 10. Lizzy Lizzy -

  Zdravo,
  Obljubil sem kratek pregled mojega ENGWE. Vesel sem, vendar je hiter, ves čas NOSITE ČELADO.
  Všeč mi je, moje ceste v mojem mestu so lepe in varne, a brez kolesarske steze bi me bilo tako strah.
  Lizzy

  pomoč(4) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 11. tailwalk -

  EngweStoritev za stranke

  To je ocena o Engwestoritev za stranke. Svoje e-kolo sem kupil na njihovi spletni strani. Moje težave so bile obravnavane hitro in strokovno. Ker so iz tujine, nisem pričakoval izjemne storitve za stranke, vendar je bilo res lepo in enostavno

  pomoč(4) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 12. Melissa -

  Iskreno povedano, kupila sem ga samo zaradi lepe oranžne barve. To je dobro kolo zame nekoliko težko. Ko se vozim, je v redu, samo ko ga postavim v hišo, je malo preveč 🙂 Lep pozdrav Melly

  pomoč(5) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 13. Felix -

  Pripelje me na mesta ... hvala

  Odlična cena..thx

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 14. OMAR -

  Hitro pošiljanje! Zabavno kolo

  Prispel hitro. Malo težko je sestaviti navodila, ki so nekoliko nejasna. Ampak zaenkrat mi je všeč. 

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 15. John Duvall -

  Odlično kolo
  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 16. mladi soo Shin -

  Nositi kolo za žensko ni enostavno

  Sedež ni udoben 

  pomoč(4) Neprijetno(4)To ste že glasovali
 17. José Suastegui Mendoza -

  Cumplió con mis expectativas

  Todo marcha bien hasta ahora

  pomoč(3) Neprijetno(2)To ste že glasovali
 18. meglovesbooks -

  pregled

  Temu kolesu sem dal štiri zvezdice iz preprostega razloga, ker sem dobil kolo v 4 dneh nazaj, pnevmatika se je izpraznila, to je bila tovarniška težava, saj je bila razcepljena na šivu, težko je bilo dobiti drugo zračnico, imenovano podpora, rekli so, da so iskali vaš priročnik za uporabo in ostalo pri tem, razen tega, da je kolo dobro kolo

  pomoč(6) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 19. Guido W -

  Alles super

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 20. Fred -

  Odlično kolesarsko kolo.

  Dostava je bila veliko hitrejša, kot so rekli. Kolo je prispelo, na njem pa so manjkala navodila, vendar sem jih uspel sestaviti in podjetje mi je posredovalo kopijo le-teh. Danes sem kolesaril in bila je čudovita izkušnja. Star sem 81 let in nikoli si nisem mislil, da bom lahko spet vozil kolo. Toda električni pomočnik olajša vožnjo. Nekaj ​​časa sem se vozil in pustil, da je kolo opravilo vse delo, nato pa sem se odločil poskusiti malo poganjati pedala. Ko sem prispel na hrib, je motor prevzel oblast in bil sem, kot bi vrtel pedala po ravnem. Kolo se zelo dobro pelje po grobem terenu, kot so makadamske ceste, dobro se zloži in se prilega v prtljažnik mojega avtomobila. Vendar mislim, da so glede dosega kolesa optimistični. Res se mi ne da zganjati moči do konca, pa sem prevozil skoraj 20 km in imam še nekaj baterije. Prav tako so zelo optimistični glede sposobnosti plezanja. Na kolesu imamo dokaj strm hrib, približno 15 stopinj, in težko smo prišli na hrib. Kolo se je zelo dobro peljalo in enostavno ga je bilo uravnotežiti. Verjamem, da bi res uživali. Edini razlog, zakaj sem mu dal štiri zvezdice, je bil domet in sposobnost plezanja v hrib, ki se zdita manjša od oglaševane, toda če sploh poganjate pedala, to ni problem, razen če je hrib zelo strm.

  pomoč(7) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 21. Teksaška stranka -

  Veliko zabave; Uporablja generično baterijo

  Na spletni strani proizvajalca sem želel kupiti rezervno baterijo za to kolo. Razprodani so bili, vendar sem izvedel, da ta proizvajalec varnostno kopira svoj izdelek iz francoskega skladišča in da ima proizvajalec spletno mesto, ki ga lahko obiščete za izdelke. Ker baterija ni lastniška, jo lahko najdete v prodaji na drugih mestih v internetu, če je fotografija povezave enaka in se meritve ujemajo – poskrbite le, da dobite baterijo, ki je ocenjena za 750-vatni motor ( ne samo za 500-vatni motor). To kolo je zelo dobro zapakirano v škatli s stiroporjem in ovoji z zadrgo, ki pokrivajo vse, kar bi se lahko opraskalo. Sestavil sem ga brez pogleda v navodila, intuitiven je za vsakogar, ki se spozna na kolesa. Pritrdiš krmilo, prednje kolo, oba blatnika, zadnji nosilec, priviješ pedala in montaža je končana. Prilagajanje ni bilo potrebno. Ko ga močno vozim (ves čas vrtim s polnim plinom, dosežem do 40 KM/H brez pedaliranja, na makadamu in nekaterih hribih

  pomoč(4) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 22. Timothy Campbell -

  Zabavno za vožnjo

  Prevoz

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 23. johan wvrktguy -

  Svojega sem kupil neposredno pri Engwe.de, vendar sem želel deliti svoje misli o kolesu. Na splošno se zdi kakovost izdelave dobra in zdi se kot dostojno izdelano kolo; vendar pa je zmogljivost neverjetno premajhna na hribovitem terenu. Glede na ocene sem od 750 W motorja pričakoval veliko več. Kolo sem si zelo želel všeč, ker je kompaktno, a zaradi pomanjkanja moči. Btw imam 109 kg, mogoče je bolje, če si lažji
  pomoč(7) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 24. Tve -

  Najboljša vrednost za vaš denar

  Kolo je bilo malo težko sestaviti zaradi nejasnih navodil, pomagal je YT video. To kolo je tank; polnjenje je trajalo 5 ur, ta stvar pa me brez težav trga po pločniku in travi pri 40 kmh. Res vzdržljiv in hiter. (nastavitev se nisem niti dotaknil, da bi šlo še hitreje;). Zagotovo bom enega zgrabil za svojo mamo! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

  pomoč(5) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 25. Buyyzz3 -

  Dostavljeno, kar je obljubljeno

  Močno kolo, malo težko in malo previsoko zame, vendar je dalo, kar je obljubljalo

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 26. Avishai greis -

  Zelo zmogljiv in zelo čvrst. Želim si, da bi bil telefon za pomoč

  Iti v službo

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 27. mami maria anna -

  Naročil sem ga z dodatno baterijo in vrečkami, tako da bom imel vedno dvojni doseg. Teoretično, če kupim še enega, lahko pridem do stroškov brez avta.

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 28. Missy -

  Odlična vožnja!!!! 

  To kolo sem kupil, ker bi debele pnevmatike dodale udobje in možnost vožnje izven asfaltiranih poti. Ima pokončen položaj za vožnjo in udoben sedež. Ima močan motor. Zloži se, če lahko v avto ali tovornjak dvignete 30 kilogramov težko kolo. Cena za lastnosti je odlična. Prišel je z udrtim blatnikom in žice do zadnje zavorne luči ali zadnje luči (preteklo je nekaj časa) so bile prerezane, kar ni imelo smisla pri sestavljanju. Moj mož ju je sestavil skupaj in odločila sva se, da bova raje tako zelo uživala v tem kolesu

  pomoč(10) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 29. Amazon stranke -

  Priporočite kolo – služba za stranke v redu

  Zelo mi je bil všeč videz in izboljšave Zadnje in zavorne luči

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 30. Hector Ponce -

  Zelo težko je hoditi s kolesom, ko ti poči guma

  Podporno stojalo ne deluje dobro zaradi dejstva, da se kolo ne nagne dovolj, da bi se pravilno uravnotežilo. Tudi ko dobiš stanovanje. Ničesar nimam, da bi ga takoj popravil. Malo moraš dvigniti zadnje kolo, da ga odkotališ do cilja. Zaradi dejstva. Ko vam zadnja guma poči in hodite s kolesom, platišče strga po tleh

  pomoč(3) Neprijetno(8)To ste že glasovali
 31. kaheim kuhar -

  Prišel zgodaj, izgleda dobro

  Priročnik za škatlo je bilo enostavno pretežko pripraviti in oznake na kolesu bi morale biti nekoliko večje

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 32. gregor k. -

  To je zver!

  Tako sem vesel, da sem to kupil. Večinoma je prišel sestavljen, vendar imam orodje, čeprav je prišel z vsem potrebnim. Ima veliko več navora, kot sem si predstavljal, da ga bo imel. Takoj so ga odposlali. Ne morem povedati dovolj o tem kolesu. Če se dvomite o nakupu tega kolesa, potegnite sprožilec, ne boste razočarani. Oh, in ni tako težka, kot je videti. Je težje od običajnega kolesa, vendar je trdno in gladko. In za tiste, ki ste radovedni: na svežem polnjenju sem pod plinom dosegel 49 km/h samo na ravni cesti. Nisem imel dovolj časa, da bi ugotovil obseg, ki ga dobim. Danes zjutraj sem se z njim peljal v službo, ki je od doma oddaljena 3.7 km. Raven baterije se ni nikoli premaknila, sploh nisem vrtel pedal in je začel delovati v samo nekaj minutah. Zdaj bom ženi kupil e-kolo, ker ji je moje zelo všeč. Gregor

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 33. Matt&Jasmine -

  Zaenkrat tako dobro.

  To sem uporabljal manj, kot je bilo predvideno. Zaenkrat je vse v redu, je zmogljivo in zdi se, da ohranja polnjenje

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 34. Yas W -

  Zabavno kolo.

  Imeti prvo generacijo tega kolesa. Res mi je všeč. Do nedavnega sem ga dobro vozil, ko je baterija umrla. Zamenjave ni enostavno najti in so precej drage. Imejte to v mislih.

  UREDI. Slišal sem, da je nova nadgrajena različica veliko boljša in priskrbeli so mi novo baterijo

  pomoč(3) Neprijetno(2)To ste že glasovali
 35. AndreaConte -

  Odlično kolo med komunikacijskimi izzivi

  Prednosti: kolo je zelo lepo, čvrsto in dobro izdelano. Ogromen je, moj mož ima 186 cm in mu je super velikost. Visok sem 162 cm in je težko vstati in sestopiti, toda ko se dvignem in začnem voziti, se mi ne zdi težko in zlahka poganjam pedala brez težav. Kontrole so dovolj enostavne za ugotovitev. Ko je zložen, je zame spet okoren za premikanje in nekoliko težek, za moža pa ok. Na splošno odlično kolo, toda če nimate velikega in močnega partnerja, ki bi z njim upravljal namesto vas, ko morate naložiti ali razložiti iz avtomobila ali v našem primeru naše ladje, je to lahko težava. Vendar lahko iz opisa razberete dimenzije in nas to ni presenetilo.    

  pomoč(3) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 36. Finn Junkermann -

  Upam, da bom zamenjal, katero kolo ima težave z vzmetenjem

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 37. pyotr -

  Vredno denarja. Nikoli ne boste našli tako dobrega za tako poceni.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 38. C -

  EVRO za EVRO. Zdi se mi, da je zelo primerna vrednost. Edina stvar, ki bi si jo želel, je okvara delov/servisni deli, ki so na voljo za naročilo..to ni nenavadno, čeprav večina koles, ki sem jih kupil v tem cenovnem razredu.. me skrbi enako, in sicer razpoložljivost delov in nabava. Toda na koncu, ENGWE mi je ponudil vse dodatne dele, ki sem jih želel imeti.

  Zadovoljen sem s kakovostjo kolesa za ta denar.. po mojem mnenju dobiš svoj 1k. Sem 178cm in 98kilogramov.. ta stvar me je popeljala do 40KM/H samo na plin... in nimam želje iti hitreje. Dvomim, da ga bom uporabil do njegove največje hitrosti ... položaj pri vožnji ni dovolj agresiven, niti krmilo ni v položaju, kjer bi želeli vzdrževati takšne hitrosti. Kot nalašč za križarjenje po kampu in premikanje po vseh terenih ... po mojih osebnih izkušnjah je to kolo popolno za to, za kar ga nameravam uporabljati. Do zdaj nisem imel nobenih težav. 

  pomoč(3) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 39. Robertoo Penny -

  Dobra družba

  Prejel sem z dvema manjkajočima predmetoma in podjetje je za to poskrbelo dokaj pravočasno. Prejmite predmete danes in kolo deluje brezhibno, veselim se veliko kilometrov 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 40. DRAKO C. -

  Najboljše E kolo za ta denar.

  Kolesa so bila poslana hitro in prispela nepoškodovana. Hitra in enostavna montaža. Na enem od koles je PAS in stikalo za vklop/izklop plastični pokrov kar naprej izstopal, zato sem vogale super prilepil in jih znova pritrdil. Amortizerji delujejo odlično, aluminijasta platišča pa so dobra. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 41. Joe T. -

  Wow

  Všeč mi je hvala

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 42. Mary Jo Stiles -

  Zelo enostaven za sestavljanje in vožnjo

  Ljubim to!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 43. thomas f zlati -

  Odličen izdelek.

  Proizvajalec je poslal priročnik z napako, ki me je zmedla. Prosil sem jih, naj popravijo in to so storili takoj. Zvit je bil tudi ščitnik zadnjega menjalnika in so ponudili plačilo morebitnega popravila. Zelo odziven na moje zahteve. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 44. Jorge Antonio -

  Baterija zdrži dlje 🔋 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 45. Eagle -

  Zabavno kolo in odlična cena

  Kolo je zelo zabavno. To je moje prvo e-kolo in res mi je zelo všeč. Storitve za stranke so izjemne. Sodelujejo z vami pri reševanju morebitnih težav. Kolo je nekoliko veliko in ni tako priročno za vstopanje in sestopanje kot kolo z nizkimi stopnicami, še posebej, če ste starejša oseba. Na splošno je to odlično kolo. Želim si, da bi v bližnji prihodnosti naredili enega z nizko stopnico. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 46. Michael Winsper -

  Odlično poceni e-kolo

  Imam ga 3 tedne. S polnim polnjenjem lahko prevozim 38 kilometrov, kadar koli lahko nadgradim na boljše odmore, pesto se še vedno vrti. Lahko gasim ali lahko veslam. Lahko nadgradim verigo kolesa, dobil je luči in stvar na splošno je dobra za denar ali porabite dvakrat več in dobite Engwe ENGINE PRO

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 47. Heidi Watts -

  Čudovito e-kolo

  O tem kolesu bi lahko napisal veliko. Všeč mi je, a na kratko, zmore približno 30 milj na uro za približno 25 milj v načinu za plin. Baterija se napolni v približno 5 urah in tudi pomoč pri pedaliranju je precej dobra. Iskreno povedano, zdi se mi, da so ta e-kolesa zelo podobna iPodu za glasbo. Če radi kolesarite in ste kdaj imeli moped na plin, je ta stvar za vas. Kamnita skupaj odlična takoj iz škatle in do zdaj sem z njo prevozil približno 100 milj brez kakršnih koli pritožb…razen, da zavore škripajo in občasno potrebujem olje. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 48. Rayzer Ramon -

  Čudovito kolo

  To je čudovito kolo, prišlo je zelo hitro. Prišlo je v odličnem stanju, sestavljanje je bilo zelo hitro, ko sem ga zagnal. Bil sem zelo zadovoljen, kolo je absolutno hitro... Dosegel sem hitrost 35 kilometrov na uro, vendar sem prepričan, da bi lahko šlo hitreje.. čelada je vsekakor nujna.. ODLIČNO KOLO! NOSI ČELADO – PRI TAKI HITROSTI NI ŠALA

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 49. Brian -

  Presenetljivo bolje, kot sem pričakoval

  Nikoli nisem vozil E-kolesa, preden sem bil zelo skeptičen, ali se sploh splača. Pravzaprav sem 5-krat odstopil od nakupa tega kolesa, ko sem vedno znova pristal na Engwe. Končno sem ga kupil. Zamenjal sem sedež in namestil ogledala, vendar je bilo popolno! Vidite lahko kilometrino, nekaj stopalk, nekaj plina, tam, kjer živim, je zelo hribovito in 10 milj od tega je izven ceste po makadamskih poteh. Zelo sem zadovoljen z njim, vsekakor ga priporočam. V dobrem smislu je tudi večji, kot sem pričakoval. Ne boste razočarani, če se želite premikati ali iti ven in se zabavati. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 50. Heath -

  VISOKA VREDNOST ZA CENO. Prišel je v nekaj dneh in uporabljam ga že 3 tedne, boljši je in hitrejši od dragih scott ebike!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 51. Emma Carra -

  Super storitev
  5 dni po naročilu je bilo kolo dostavljeno v Latvijo. Neverjetno!
  Kolo izgleda dobro, kakovost je odlična. hvala!!!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 52. Yas W -

  Zabavno kolo. Visoki stroški za nadomestne baterije ali polnilnik

  Res mi je všeč. Do nedavnega sem ga dobro vozil, ko je baterija umrla. Zamenjave ni enostavno najti in so precej drage. Imejte to v mislih.

  UREDI stik ENGWE neposredno s spletne strani so mi hitro pomagali.

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 53. Anthony -

  Obožujem to kolo!

  To je čudovito kolo, je veliko, a zelo vzdržljivo za mestne ulice in vožnjo po brezpotjih. Obožujem to kolo. Podjetje je bilo v pomoč. Poskrbeli so zame. Zelo sem vesel!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 54. Amir Mohamed -

  Super hiter prihod prodajalca na vrhu skladen a engwe.net mande perfect bike res zelo vesel še enkrat hvala

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 55. zoraidaa poljub -

  Kolo je prišlo s požganim kontaktom za polnjenje. Prodajalec se je hitro odzval in poslal novega. Moral sem končati sam. Paket je prišel hitro. Baterija ne zdrži navedene kilometrine. Na 3 stopnji ne bo minilo in 40 km.

  pomoč(3) Neprijetno(2)To ste že glasovali
 56. Niti niti -

  Odlično e-kolo!

  Najboljše e-kolo vseh časov! Odlična življenjska doba baterije, ki vas bo zagotovo pripeljala daleč z enim polnjenjem. Naročila sem dva, enega zame in za moža in obožujeva ju, on se vsak dan vozi s svojim v službo približno 30 km v službo in 30 km nazaj. To kolo bi priporočil vsakomur. 

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 57. Nuša Konečnik -

  Padel sem in si poškodoval koleno, toda v redu, za to niso kriva kolesa, ampak čez mojo hišno cesto je reka 🙁

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 58. Leo -

  Ne hitro, kot sem mislil

  Tega kolesa ne priporočam, piše 750 W in 13.5 aH, a ko sem ga preizkusil, se mi je zdelo počasnejše in ni tako, kot sem mislil. Hitreje samo 40 km/h, čutim, da bi moral biti hitrejši!!

  pomoč(4) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 59. Katka J. -

  Podaril mi ga je moj čudovit fant, ki ga imam zelo rada XOXOXO

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 60. VERTICAL_PILOT -

  Čudovito E-kolo!

  900 kilometrov kasneje in večinoma brez težav. Vijak leve roke pedala se rad izvleče, kar povzroča škripanje in lebdenje pedala med vrtenjem.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 61. Christopher O -

  Najboljše kolo v cenovnem razredu

  Odlično kolo zelo udobna vožnja odličen razpon prestav navkreber lepo gladko pobiranje malo razočaran nad najvišjo hitrostjo 42 km/h ne 45 kot je bilo obljubljeno in moj sin tehta samo 60 kg

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 62. M. Christie -

  Presenetljivo vrhunska kakovost in zmogljivost

  Kolo je boljše od vseh tistih, ki sem jih gledal. Vozil sem Pedigo, ki je bil odličen, vendar ni imel nobene lastnosti kot to kolo in se ni zložil. Električni bi lahko izdelal isti Engwe podjetje, ampak Engwe je približno enaka cena, moj ima 750w motor in mag kolesa. Zdi se, da so deli edinstveni Engwe ker ne vidim nekaterih enakih delov kot na drugih kolesih. Želim si, da bi to imelo več prestav. Vzel sem ga iz škatle in bil je pripravljen v približno 15 minutah, ko sem odstranil plastiko. Moja prva vožnja je dosegla 40 KM/H na ravnem in še vedno nosim zaklenjeno težo :(Bodite previdni pri izbiri normalnega Vs step-thru. Če imate kakršne koli težave z dvigovanjem noge, uporabite step-thru. Jaz imam svojega neposredno od Engwe, vendar toplo priporočam to kolo, če iščete večji motor, odlično kakovost in nosilce/luči. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 63. Beccaluners -

  Awesome

  Preprosto in udobno

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 64. poročiti -

  PODPORA MI JE ZELO POMAGALA. HVALA SE VAM ZA TO, SAJ NISEM STROKOVNJAK ZA SESTAVLJANJE. ZDAJ SEM SREČEN HVALA Maria

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 65. Stephen M. -

  Vredna cena

  To sem kupil kot alternativo, ker je moje vozilo v trgovini in čaka na popravilo (več mesecev). Z njim sem prevozil že skoraj 400 kilometrov v nekaj kratkih tednih. Na splošno je to odlično kolo. Baterija zdrži dostojno količino časa, čeprav se razlikuje glede na temperaturo, teren in težo kolesarja. Nižja kot je pomoč, dlje zdrži baterija. Nisem ga še 100% izpraznil in z enim polnjenjem imam preko 50 kilometrov. Sedež, ki sem ga dobil, je bil nekoliko trd, zato sem ga zamenjal za udobnejšega. Povprečna hitrost na najvišji ravni je približno 42 KM/H na na splošno lepih cestah. Moja edina pritožba, ki zame ni velika težava, je, da so zavore nekoliko hrupne. Če si lahko privoščite, bi vzel naslednji model, vendar je to vsekakor vredno.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 66. Gospod Bombastičen -

  Bogat nakup in hitra dostava

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 67. Avishai greis -

  Zelo zmogljiv in zelo čvrst. Želim si, da bi bil telefon za pomoč

  Iti v službo

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 68. Ava Dirickson -

  Čudovito kolo!!!

  Všeč mi je vse na tem kolesu.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 69. Colleen Wallace -

  Izjemna lahka hitrost pošiljanja

  Spremenjene povratne informacije. Odličen izdelek je rešil težavo. 100% zadovoljna. Hvala še enkrat 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 70. Mandyyy -

  Skladno z opisom, VŠEČ MI JE, zato lepi in oranžni ljudje sprašujejo, ali jim ga želim prodati ^^

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 71. Dr. Gale w Myers -

  Manjka polnilec baterije. Posodobite na 4 zvezdice

  Po sestavljanju kolesa, ki traja le približno eno uro, če imate malo zdrave pameti. Če ne, vam bo vzelo nekaj časa. Navodila niso tako jasna. Običajno ne uporabljam navodil l. Dajem mu 3 zvezdice, ker niso poslali polnilca.
  Nadgradnja! Potem ko sem ga vzel na vožnjo, mu dam 4 zvezdice. Pospešil sem do 45 km/h/28 mph. Dobra moč se odlično obnese. Obožujem to kolo. Če bi imel polnilec, bi šel danes na dolgo vožnjo. Ne vem, kdaj bom prejel polnilec ali kdaj ga bom lahko spet vzel ven. Tako da zdaj čakam menjalnika. Trajal je teden dni, da sem prejel polnilec. 

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 72. VERTICAL_PILOT -

  Čudovito E-kolo!

  800 kilometrov kasneje in večinoma brez težav. Vijak leve roke pedala se rad izvleče, kar povzroča škripanje in lebdenje pedala med vrtenjem. Napaka 22 Težava z dušilko je bila rešena tako, da so vse kabelske povezave tesne znotraj ohišja okvirja. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 73. Markus Muller -

  Je Avery lepo kolo, izdelano trdno in dobro zapakirano

  Najtežje ga je bilo spraviti iz škatle. vendar mi je všeč, da je težko.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 74. Engwy -

  Sestavljanje je potekalo dobro z vsemi identificiranimi deli. Moral sem opraviti dvojno delo pri poravnavi in ​​zategovanju enote krmila s sprednjimi vilicami. Moral sem uporabiti svoje orodje, da zategnem vijak sprednjega blatnika. Vožnja s kolesom poteka dobro. Moje vožnje postajajo bolj gladke, ko prehajam s pedala -> na pedal-assist -> na plin -> in nizko do brez pomoči na koncu vožnje. Do sedaj sem bil s tem izdelkom zelo zadovoljen. Kot starejši občan mi je to električno kolo omogočilo, da potujem dlje in hitreje, kot sem lahko počel s svojimi standardnimi kolesi.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 75. Gordon Gamble -

  lepo kolo, zabavno ga je voziti
  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 76. Slabo -

  Dobro kolo. Trdno in hitro.

  Letos sem kupil 4 e-kolesa. Ta je najboljši od vseh, kar sem jih kupil. Ima močno dramo in kolesa. Vozi hitro. Na njem sem dobival do 50 KMH. 40 za presežne. Hitro poslano. Prišel 2 tedna pred obljubljenim datumom. Vse deluje odlično. Baterija ni takšna kot je reklamirana. Samo 35 na polnjenje pri polni hitrosti, če ne vrtite pedal. Če poganjate malo, dodajte 10 km, če poganjate veliko, dodajte še 10 ali morda 20 km. Ampak boljši od ostalih treh koles. Pnevmatike so hrupne, če so premalo napolnjene. Mora biti najmanj 3 psi zadaj in 25 psi spredaj. Če je kolo napolnjeno do specifikacij (15psi), postane kolo res nerodno. Zaslon je jasen in lahko berljiv. Sprednja luč bi lahko bila močnejša. Za hitrost tega kolesa ni dovolj svetlobe. Ta mi je všeč in ga bom obdržal.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 77. David oliver -

  Resnično mi pomaga pri premikanju.

  Izgubil sem desno roko in imam težave z običajnimi kolesi. To mi je zelo pomagalo pri vožnji po mestu. Z lahkoto je bilo premakniti plin ter sprednjo in zadnjo zavoro na levo krmilo. Precej slabo sem se rešil in zlomil zaslon in imam težave pri iskanju zamenjave, vendar še vedno deluje. Samo ne morem več povedati, kako napolnjena je baterija. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 78. Jaqueline Phipps -

  Prišel je v 4 dneh

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 79. Lukas Lutz -

  Kolesa so absolutni favorit. Odkupil bi kadarkoli. Škoda, da ste v Nemčiji prepovedani

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 80. Yvonne -

  Dobro kolo…prodajalec je bil v veliko pomoč..načrtujemo nakup drugega kolesa

  nameravate kupiti drugo kolo

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 81. Craig Piro -

  Odlično!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 82. Chris Gettle -

  fantov in igrače

  odličen izdelek, vendar sem namestil svoj sedež po meri, občutek je boljši, vendar je to le osebna izbira, morda vam bo tovarniški sedež ustrezal.

  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 83. Kj -

  Trden in zabaven!

  Sestavljanje je zahtevalo nekaj truda, vendar je lepo kolo. Zaenkrat se zdi odlično kolo!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 84. jm -

  Zelo neodvisen!

  Všeč mi je to kolo! Odlično je! In to zelo HITRO!!! 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 85. Lluciano Marcos -

  Živjo, kolo je prispelo približno 10 dni in kakovost je precej dobra

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 86. pam trammell -

  Zver e-kolesa

  Naročil 2 kolesi ... te stvari so zveri ... veliko bolj trdne in robustne kot katera koli druga kolesa, ki sem si jih ogledal

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 87. b fant -

  Težko kolo!!

  Dejstvo, da je težak kot on..!

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 88. PaRow -

  Kolo je bilo dokaj enostavno sestaviti. (Sem 66-letna ženska.) Želela bi si nekaj več diagramov v knjižici z navodili, a razen tega je bila precej intuitivna. Najprej sem ga preizkusil, ne da bi ga prižgal, da bi se prepričal, da ga lahko vrtim kot običajno kolo. Dobro je delovalo. Potem sem ga vklopil. Plin deluje brez pomoči pedala. Nato sem preizkusil pomoč pri pedalu. Vse deluje kot mora. Imam še eno e-kolo, ki sem ga kupil novo, lokalno. Čeprav ima nekaj nadgradenj, se to odraža v ceni. Kupil sem ga zaradi funkcije zlaganja, ker rad srečam prijatelje 45+ kilometrov stran. Veselim se številnih prihodnjih dni srečne vožnje.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 89. Niam Mullins -

  kolo je prispelo v dobrem stanju
  hvala.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 90. casaletto -

  Kolo je prišlo zelo hitro v nekaj dneh. Res enostavna montaža. Kolo teče odlično in je zelo hitro, zato bi priporočal menjavo le zavor. Slabe so za moč kolesa in zagotovo potrebujete hidravlične zavore za varno zaviranje pri večjih hitrostih in dolgih klancih.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 91. Jose M. -

  zadovoljna z nakupom

  odlična zasnova ter zelo prijazna in hitra služba za stranke Zelo sem zadovoljen, priporočam 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 92. DmS -

  Prišel en dan prej. Trajalo je približno 30 min. sestaviti. Najvišja zabeležena hitrost pri 79 kg kolesarju: 24 mph/40 kmh na ravni cesti. Hitro in enakomerno se vzpenja do 35 km/h. Kolo je večje in težje, kot sem mislil, a zelo trdno. Zavore so dobre za tako težko kolo, vendar neprečiščene. Priložena navodila so zelo povzeta in potrebujete nekaj časa, da ugotovite nov krmilnik, gumbe za vklop in osvetlitev, saj se zdi, da je bil ta model pred kratkim nadgrajen z baterijo 12.5 A. Prodajalec, prosimo, objavite več navodil za krmilnik in funkcije na spletnem mestu vašega izdelka
  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 93. Kawano Tanyu -

  Kolo je prispelo v 3 delovnih dneh brez poškodb. Odlična je, morda malo težka za žensko. Zelo zabavno.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 94. SVS -

  Dobro kolo, grozna navodila!

  Slabosti:
  1. Grozna “navodila”. Morali boste brskati po Googlu ali se igrati uro ali dve, da boste ugotovili. NAMIG: pustite ključ v kontaktu (spodnja stran kolesa), da ga lahko uporabite.
  NASVET: ne vtikajte ključa v luknjo ob strani! Zanetili boste požar in uničili baterijo!
  2. Težji, kot pričakujete!
  3. Verjetno ne gre v prtljažnik avtomobila.
  4. Višina sedeža vam bo zagotovila dobro razdaljo do pedala ali možnost, da postavite noge na tla, vendar verjetno ne obojega.
  5. Ni super za pedaliranje brez pomoči pri pedalu. (Težko je!)
  6. Nadomestna baterija je draga.

  Prednosti: 1. Super hitro!
  2. Super zabavno!
  3. Zelo dobro gre na teren!
  4. Na občutek je super čvrst! |
  5. Dobra vrednost!

  pomoč(4) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 95. DJ Jake -

  Vau hitro!

  Vau. Hitrost 49 km/h, kar je strašno na Dirtu! Nosite čelado! Mislite, da potrebujete motoristično ali BMX čelado? Standardna kolesarska čelada pri 45 kmh dosledno? Bodite varni! Oh, ključ gre pod okvir! Ključa ne vstavljajte v stranski priključek za polnjenje! sin? Nova baterija me je stala denarja, ker sem jo pokvaril. ENGWE mogoče narediti stikalo na ključu večje, da se ključ ne bo prilegal v vrata za polnjenje? Ali nalepka? A še vedno neverjetno e-kolo zahvaljujoč Engwe

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 96. Ahmetov -

  DOBRO PIŠI MI HITRO POŠLJI HITRO HVALA

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 97. Melvin -

  Odlično kolo.

  Rad bi samo povedal, da je to na splošno odlično kolo, čeprav ni tako hitro, kar pomeni, da doseže le 45 KM/H na ravni površini po nekajdnevnem testiranju. V primerjavi z drugimi, ki sem jih videl in lahko doseže 70 KMH😳🦌🦌🐆🐆, a spet je to najboljše kolo, ko gre za kakovost. Tudi ekipa za pomoč strankam je bila v veliko pomoč od dneva, ko sem kupil kolo, kdo ve v prihodnosti🤔😅 in na moje vprašanje odgovorijo v 2 do 5 minutah v primerjavi z drugimi službami za stranke, ki sledijo politiki 2 do 3 poslov. dni in včasih trajajo 3 dni🤯😡. Torej za tiste, ki se sprašujejo, katero kolo je dobro! Verjemite mi, ne morete zgrešiti. Lep pozdrav, MELVIN

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 98. Lauren S. -

  Srečen sem!

  Odličen nakup, kolo mi je všeč in hitro so ga poslali. Sedež je udoben in enostaven za nastavitev višine za različne osebe. V primerjavi z Boschem (sp) mojega fanta je hiter in ima malo navora, zato bodite opozorjeni. Edini razlog, zakaj nisem dal 5 zvezdic, je ta, da imam lepo luknjo iz kovine, ki se je zgodila pred razpakiranjem (je mat črna in čevlji veliki). Prav tako moram imeti nekoga, ki je pri roki, da pogleda odmore, saj menim, da bi morali biti tesnejši. Tega ne morem storiti sam, ker nimam znanja, da bi poskušal prilagoditi. Gradnja je bila enostavna, vendar so navodila zanič, uporabiti morate zdrav razum. Sem ženska in bilo je malo težav, da sem ga premaknil za zgradbo zaradi teže, vendar je bil izvedljiv solo. 

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 99. Engwe (vodja trgovine) -

  TOP PRODAJALEC

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 100. Major Woodrum -

  Na splošno zadovoljen. Resnica, ki jo je prodajalec izjavil, obseg potovanja, se je izkazalo manj. Naročilo je prišlo kar hitro.

  pomoč(2) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 101. Cherrene Thompson -

  Engwe kolo

  Lepo kolo. Mož ga obožuje. Storitev za stranke odlična.

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 102. Paul Harrison -

  Star sem 73 let in vsak jih lahko vozi. Želim si, da bi kupili dekliški stil namesto fantovskega.

  Enostavno obožujem ta električna kolesa. Vrata za polnjenje so nekoliko težja za uporabo. Baterije zdržijo dolgo časa.

  pomoč(4) Neprijetno(1)To ste že glasovali
 103. Heidi Watts -

  Čudovito e-kolo

  O tem kolesu bi lahko napisal veliko. Všeč mi je, ampak na kratko, zmore približno 45 km/h za približno 40-50 kilometrov v načinu plina. Baterija se napolni v približno 5 urah in tudi pomoč pri pedaliranju je precej dobra. Iskreno povedano, zdi se mi, da so ta e-kolesa zelo podobna iPodu za glasbo. Če radi kolesarite in ste kdaj imeli moped na plin, je ta stvar za vas. Cam skupaj super takoj iz škatle in do zdaj imam približno 160 kilometrov z njim brez pritožb ... razen, da zavore škripajo in občasno potrebujejo olje. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 104. Paul Monetti -

  Zdi se, da je e-kolo dražje, vendar je to odlično in tudi prihrani denar!

  Nekaj ​​dni čez in vsako noč sem ga vozil. Tako daleč mi je všeč! Enostavna nastavitev. Samo, zelo majhna pritožba, sam sem moral ugotoviti, kako prižgati luči. Potisnite in držite puščico navzgor. 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 105. devon -

  Zelo sem zadovoljna, še vedno imam enega naročenega, tako da se zdaj lahko voziva skupaj. Kolo je bilo dostavljeno v samo 4 dneh po naročilu. bravooo

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 106. Jillian Tropea -

  Kolo

  Lep izdelek, malo težak ... zdi se, da se baterija zelo hitro segreje 

  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 107. Johan -

  Kupil sem 2 kolesi 500w 48v. Za naju z ženo. Dobra ponudba
  pomoč(2) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 108. David -

  Ne bi moglo biti boljše, razen morda hidravličnih zavor. Pravim, da je to stroj s 5 zvezdicami

  pomoč(1) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 109. Paul -

  Se puede financiar?

  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Živjo, Pablo,

   Sí, ofrecemos financiación con Klarna. ¡No dude en visitar nuestro sitio web y enviarnos un correo electrónico a podpora @engwe.net si tiene alguna pregunta!

   S spoštovanjem,
   Equipo inglés

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 110. Manuel proti Torres Oliva -

  Quisiera el certificado de conformidad

  + PROS: Ep-2 pro 750w
  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Živjo manuel,

   Pošljite nam e-pošto na podpora @engwe.net y nuestro equipo de soporte estará encantado de proporcionarle el certificado de conformidad.

   Hvala!
   Equipo inglés

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 111. Dušan P. -

  Bicykel bol doručený v obrovskej a ťažkej krabici. Musel som počkať na pomoč so znesením, jeden to neodnesie. Aj keď sa mi najviac páčila čierna farba, kúpil som nakoniec oranžový, nech ma lepšie vidia šoféri áut 🙂
  Obrázky na webstránkach sú hodne zavádzajúce: očakával som bicykel v štýle skladačiek ESKA, ale teda bicykel je riadny kus “železa”. Až po poskladaní som uznal, že deklarovaná nosnosť 150kg je úplne realna (ja mám 185cm/106kg).
  Takže po vybalení som skontroloval precízne zabalený obsah, všetko sedelo. Bicykel som skladal podľa videa na YT na linke https://www.youtube.com/watch?v=gBCQ8N76Ue8 a skladanie prebehlo brez najmenších problémov.
  Dofúkal som kolesá, predné na 1,5 in zadnji na 1,8 Bar.
  Prekvapila ma úplne suchá reťaz – má byť typu KMZ. Netuším, čo to je a či sa takáto reťaz má alebo nemá mazať, pre istotu som ju decentne naolejoval olejom na reťaze 🙂
  Prvé nabíjanie trvalo asi 4 hodiny, nabíjačka bola niečo viac teplá ako vlažná, batéria úplne studená (nabíjal som ju vytiahnutú z bicykla).
  No a prvá jazda ma úplne očarila: na rovnej cesti som vôbec nepoužíval pedále, nechal som to na motor. Vyskúšal som všetkých 5 režimov jazdy, na petem som na ravni asfaltke dosiahol rýchlosť niečo cez 40 km/h. Otestoval som aj jazdu do strmšieho kopca, ale tu som si už musel pomôcť pedálmi, ale ozaj iba tak, aby sa nepovedalo a bicykel ma vytiahol do asi 2 km dlhého stúpania na asfaltke úplne bravúrne. Horšie to bolo dolu kopcom: tie brzdy nemajú potrebnú účinnosť, takže radšej treba ísť pomalšie a opatrnejšie. Oni síce zabrzdia, ale nie tak efektívne, ako by som čakal.
  Batériu teda nabíjam doma, bicykel mám v pivnici bytovky, kde je na schodoch do pivnice kus dosky v úlohe “rampy”. Dolu bicykel z obomi brzdami v pohode ubrzdím, hore vyjde (samozrejme po vložení batérie) bicykel na 1 stopni v pohode sám.
  Na zadný nosič som si ešte za 12,90 € dokúpil oceľový košík s montážou napevno https://www.sportservis.sk/tasky-na-nosic/zadny-kosik-kellys-city-rear/
  Čo sa týka LCD displeja, to ovládanie je dosť ťažkopádne, ale dá sa rýchlo pochopiť in nastaviť konfigurácia bicykla podľa potreby. Snáď iba resetovanie cesty mohlo byť v prvem meniju.
  Takže resumé: ak vám nevadí troška vyššia váha bicykla a až na tie troška slabšie brzdy hodnotím bicykel ako vynikajúci, jednoducho za málo peňazí veľmi veľa muziky a bicykel doporučujem.

  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Bonjour Dušan,

   Nous vous remercions d'avoir pris le temps de partager vos commentaires détaillés avec nous. Nous apprécions sincèrement vos idées et observations concernant votre expérience avec notre vélo. Nous sommes heureux d'apprendre que, dans l'ensemble, vous trouvez que le vélo est de bonne qualité et que vous êtes satisfait de ses performances. Vos commentaires sur l'emballage, le processus d'assemblage et les conseils d'utilisation sont précieux pour nous, et nous les prendrons certainement en compte pour de futures améliorations. Si vous avez d'autres questions ou préoccupations, n'hésitez pas à nous contacter. Nous sommes là pour vous aider. Merci encore d'avoir choisi notre vélo.

   S spoštovanjem,
   ekipa Engwe

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 112. George -

  super bicikel vsetko ide ako má,,,

  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Bonjour Juraj,

   Merci pour votre retour positif. Nous sommes heureux de savoir que vous êtes satisfait du vélo.

   Nous faisons toujours de notre mieux pour offrir des produits de qualité.

   S spoštovanjem,
   Team Engwe

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 113. Andras -

  Nekem bevált. Minden tulajdonsága hasznos. A programozásról nehezen találtam infót. Most viszont gondolt egyet és az elektromos rendszer leállt. Megnéztem a csatlakozásokat, az akkut, elvileg minden jó, de nem működik. Hol tudnám Magyarországon javíttatni?

  + PROS: Az összecsukhatóság, a terepállóság, a jó felszerelés (lámpák, csomagtartó, Oldalstandard) az ülés kényelmes, nagy hatótáv, nagy sebesség.
  - SLABOSTI: Az elromlott elektromos rendszer. Nincs magyar nyelvű programozói lista.
  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Bonjour Andras,

   Merci pour votre avis. Je viens de vérifier et j'ai découvert que vous nous avez également écrit un e-mail et que l'équipe d'assistance a été en mesure de vous aider à résoudre votre problème.

   S spoštovanjem,
   Team Engwe

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 114. Gimmel -

  Heureux détenteur du RP 2 pro depuis 20 mois 5000km depuis et que du bonheur pas une panne

  + PROS: polivalentno
  - SLABOSTI: Freins a disque faible pour ce velo
  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Merci d'avoir partage votre retour, Gimel ! Nous sommes heureux de savoir que vous appréciez votre vélo. Tous nos articles sont durables et longue durée. N'hésitez pas à nous écrire à podpora @engwe.net si vous avez des questions !

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 115. David -

  Halo eine Frage ho una engwe ep-2 pro Ich habe etwas auf dem Display berührt und leider fährt das Fahrrad jetzt nur noch 7 km/h und läuft nicht mehr. Kann mir jemand sagen, wie ich es auf die normale Anzeige zurücksetzen kann? Danke

  + PROS: 4
  - SLABOSTI: 5
  pomoč(3) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Pozdravljeni, David,

   Vielen Dank für Ihr Feedback! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter podpora @engwe.net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

   S spoštovanjem,
   Engwe-Tim

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 116. Bengt Myckelberg -

  Potrebujem telefonsko številko. Moram naročiti krmilnik. Številka na vzorcu ni v uporabi. Živim na Švedskem

  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
  • PayHelp (vodja trgovine) -

   Pozdravljeni Bengt,

   Žal mi je, da trenutno ne ponujamo telefonske podpore. Ali nam lahko prosim pošljete na podpora @engwe.net in naša ekipa se bo vrnila v 24 urah?

   S spoštovanjem,
   Mike

   pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali
 117. Xandra (Preverjeno lastnik) -

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd ? Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een halve dag en nog niet gebruikt. Eerste indruk je izginil!
  - SLABOSTI: Aanknop vinden is lastig.
  pomoč(0) Neprijetno(0)To ste že glasovali

  Dodaj mnenje

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

  Prvotna cena je bila: 1.049 €.Trenutna cena je: 999€.

  Skupaj naročilo:
  Dodaj na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 282
  Dodaj za primerjavo
  ENGWE EP-2 PRO

  Prvotna cena je bila: 1.049 €.Trenutna cena je: 999€.

  ENGWE Spletna trgovina | Kupite EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
  primerjaj cene
  0
  Košarica